Idén is velük bulizol szilveszterkor!

Te is észrevetted már, hogy minden egyes buliban fellelhetők ugyanazok a arcok, csak mindig más testet öltve? Tök mindegy, hova mentek, ezek az emberek mindenhol ott lesznek!

1. A komoly

Ismerős? Bent vagytok a szórakozóhelyen, felcsendül az év legnagyobb slágere, mindenki felpattan a helyéről, és egyszerre ordítja, hogy ” haaavanaa una naaaa”! Te is rázod a latint a többiekkel együtt, majd intesz neki, hogy jöjjön ő is, de nem…nem, mert ez az ember pont most folytat halálosan mély vitát Trump külpolitikájáról.

2. A kemény mag

A kemény mag tagjai egy egész csoportot alkotnak, akik nélkül nincs buli! Nekik teljesen mindegy, hogy több százan, vagy csak hárman ugrálnak a táncparketten, ők akkor is jól érzik magukat, és persze mindenki a haverjukká válik egyetlen magasra tartott „high five” után.

3. A vonulók

Ez egy tipikus diszkós állatfaj, akik falkában járnak. Ők azok a lányok és fiúk, akik minden ötödik percben elsuhannak melletted: ha lány, citromba harapott fejjel próbál valahogy a magassarkújában előre haladni, miközben azt próbálja szemléltetni, hogy ő itt az elérhetetlen csaj. Aztán, ha táncolás közben odamegy hozzájuk udvariasan egy srác, hogy isznak-e valamit, kisebb fintorral húzza el a barátnőjét a pasi mellől.

Ha fiú, akkor általában egy whiskys pohárral a kezében mászkál órákig, és végig nagyon fontosnak érzi magát, ezért egyszerre akar mindenhol ott lenni, fittyet hányva a lányok társaságára.

4. A részeg haver

Ő az, aki miatt előre bocsánatot kérünk a taxistól, mert valószínűleg egész úton be nem áll a szája. Aztán ahogy kiszállunk, kisebb kihívás 50 métert menni vele, mert minden egyes lányhoz odamegy jófejkedni, aminek általában az a vége, hogy még a bejutás előtt elhagyjuk egymást.

5. A társkereső

Tudod, miért táncolunk mi lányok általában szorosan egy kis körben? Azért, hogy oda ne férjen be SENKI MÁS! Undorító, amikor -1 centis közelségbe hajolsz a nem elhanyagolható piás szájszagoddal, és taperolva megkérdezed, hogy van-e kedvem táncolni veled. Ha az a válasz, hogy nem, hiába állsz még mindig ott és próbálsz hátulról odaférkőzni, nem fog összejönni, inkább menj tovább!

6. A sírósok

Nincs házibuli anélkül, hogy legalább egy lány ne sírnia a mosdóban a pasija miatt, mert hát mikor máskor lenne ezt jobb kiadni magából, mint a legnagyobb buli kellős közepén? Őket általában egyszerre több barátnő vigasztalja, akik ilyenkor baromi fontosnak érzik magukat, mert biztos valami hatalmas dolog történt, de ha ezeknek a csajoknak igazán szerencséjük van, és elég nagy a lány WC, egyszerre többen is sírhatnak benne!

7. A combtáncolók

A kedvencem, amikor csőruhában, szilikonpánttal, lapos csizmában, egymás combjához dörgölőzve neki állnak leszbizni, remélve, hogy végre valaki dögösnek találja őket, miközben szemmel szúrják a kiszemelt srácot.

8. A 18+ -osok

Szép is a szerelem, pláne ha a tánctér kellős közepén történik! Én megértem, hogy megkívánod a másikat, miközben az izzadt testével a tiédhez tapadva táncoltok, de higgyétek el, nem szeretnénk premier plánba végignézni, ahogyan a bugyidban turkál.

9. A szerelmes

Ő az, akit nagy nehezen ráveszel, hogy menjetek el csajbulizni, de még ilyenkor is megállás nélkül a barátjával messengerezik, vagy kizárólag róla beszél!

10. Az internetezők

Köztudott tény, hogy minél nagyobbat ütnek az instagramon a bulifotók, annál unalmasabb maga a parti. Legalábbis annak, aki közben végig a barátainak írogat, hogy mekkora a hangulat, majd 10 másodperc erejéig beáll ugrálni a tömegbe, de csak azért, mert addig tart felvenni egy mystory-t.

 

Egy 2013-as cikkem alapján:

Style.hu

Tetszettek a gondolataim? Oszd meg! :)
 • 21
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  
 •  
 •  
 •  
  21
  Shares

Hozzászólások

2018-01-04T18:54:27+02:00 2017. 12. 28.|Egyéb, Szórakozás|