Az igazság, miért szexibbek az alacsony lányok

Kisebbnek lenni a többieknél nem mindig jelent számunkra előnyt, hiszen csak mi tudjuk, milyen a tornasorban utolsónak lenni, milyen az, amikor az emberek nem vesznek komolyan a magasságunk (inkább mélységünk) miatt, vagy amikor dögös miniruhában indulunk neki egy randinak, de a „Teperj le, te szexi díva!” helyett, csak a “Jaj, de cuki vagy!”-ot kapjuk. Lehet, hogy fiatalon hátrányként éljük meg, de most már én is tudom, hogy igaza volt az idősebbeknek, amikor azt mondták, később még hálás leszek ezért az alkatért.

Az örök fiatalok

20 évesen még borzasztóan idegesítő, hogy az összes szórakozóhelyen elkérik a személyinket, de 35 évesen egyből másképp fogjuk ezt gondolni, amikor majd 25-nek néznek, 45 évesen pedig harmincas anyukának. Gondoljatok csak bele, Eva Longoria, Kylie Minogue, Shakira… mind túl vannak a 40-en, az arcuk viszont egy percet sem öregedett (remélem nem csak a plasztikai műtéteknek köszönhetően).

Akire vigyázni kell!

Alkatunknál fogva, már első ránézésre is egy picike, törékeny nőt látnak bennünk a férfiak, ami egyáltalán nem hátrány, ugyanis ezzel kiváltjuk belőlük a védelmező ösztönt, ők pedig boldogan óvnak meg minket a Herkules nagyságú vállaikkal…hmm!

Kicsi baba

Tapasztalatom szerint, a férfiak sokkal hamarabb engednek az alacsonyabb lányoknak, mivel a méretkülönbség miatt egyből ellágyulnak a felfelé néző, hatalmas szemű tekintetektől. Állítólag, ez az apai ösztönt ébreszti fel bennük, ezért a kishercegnőjükként bánnak veled. 

Ments meg!

Az alacsonyabb lányok mellett a férfiak hajlamosak egy izomkolosszusnak érezni magukat. Gondoljatok csak bele: amikor nem érjük el a konyhában a lisztet, vagy ha nem tudjuk kinyitni a lekváros üveget, vagy amikor bevásárlás után majdnem nagyobb a telepakolt zacskó, mint mi. Ők pedig erőszeretettel mentik meg a bajba jutott hölgyüket!

Kicsi a bors, de erős

Tudtátok, hogy a pici lányok sokkal energizáltabbak, mint a többiek? Képesek vagyunk „egyszerre hat helyen lenni”, és mellette még másik tíz dolgot csinálni, ráadásul sokkal harciasabbak vagyunk az átlagnál. Ugyan lehet, hogy ez azért van, mert valahol tudat alatt a magasságunkat kompenzáljuk, mégis mindig elérjük azt, amit akarunk. Nézzétek csak meg, hány centisek a világ legbefolyásosabb női… 

A divatdiktátor

Igaz, hogy sokszor nehéz ránk illő ruhát találnunk, a cipőkről nem is beszélve, de ennek is megvan a maga előnye. Sokkal menőbb cuccok vannak a gyerekosztályon, ha pedig csak nagyobb farmert találunk magunkra, még mindig fel tudjunk varratni az alját. Egyébként, akármikor felvehetünk magassarkút, szerencsére nem kell attól félnünk, hogy magasabbak leszünk a pasinknál (valószínűleg így is mi leszünk a társaság pöttömjei), a tűsarokhoz pedig csak csini ruha dukál.

Törpillák, remélem sikerült egy kis útmutatót adnom ahhoz, hogyan kovácsoljatok előnyt a méreteitekből! 😉

Tetszettek a gondolataim? Oszd meg! :)
 • 61
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  
 •  
 •  
 •  
  61
  Shares

Hozzászólások

2018-01-13T17:51:26+02:00 2018. 01. 07.|Egyéb, Szépség|