5 dolog, amit a srácok tesznek, a csajok pedig imádják!

NEM, nem igaz, hogy csak a rosszfiúkra bukunk! Kinőttünk már a tini szerelmekből. Most már nem elég egy szexis bőrkabát és egy pilótanapszemüveg, hogy bepisiljünk a gyönyörtől. Igaz, nehéz lenne megmondani, mitől működik jól egy kapcsolat, de azért van néhány olyan apró figyelmesség, amit ha srácként elkövetsz, este nagyon-nagyon jól fogsz járni… 😉

Mivel sok fiú barátom van, gyakran találkozom azzal a kérdéssel, hogy „mit tehetnék azért, hogy még jobban magamba szédítsem a barátnőmet?” . Akkor most kollektíven, az összes srácnak küldöm a válaszom, figyeljetek!

Szexért cserébe kaja

Nem véletlen, hogy a férfiak szeretik megcsillogtatni a főzés tudományukat egy-egy randi alkalmával. Ahhoz bizony, hogy felmenjünk a lakásodra, nem elég egy ital valamelyik körúti bárban. Ha pedig az elkészített étel még finom is (esetleg odafigyeltél és tudatosan a kedvencemet főzöd), nyert ügyed van! Háziasnak, és valahogy családcentrikusabbnak tűnik az a pasi, aki magabiztosan mozog a konyhában. Engem legalábbis megnyugtat a tudat, hogyha évek múltán, mondjuk egyedül hagyom otthon egy csecsemővel, nem füstölt kolbászt fog neki adni.

A tánc is előjáték!

„A kilencvenes években mindenki táncolt!”… és tényleg! Sajnos, manapság egyre több olyan barommal találkozunk, akik csak azért mennek le valamelyik szórakozóhelyre, hogy fancsali pofával, itallal a kezükben a pultot támasszák és közben a Tindert pörgessék. „Hahó, neked rázom a fenekem! Nem hiszem el, hogyha felcsendül egy-egy jóféle latin, neked a lábad sem moccan!” Nincs olyan lány, aki ezekre a zenékre ne szeretné magát egy mediterrán tengerparton érezni, miközben a kiszemeltjéhez simulhat.

Mások előtt is megszeretget

Onnan tudhatod, hogy biztos a kapcsolatotok, ha a barátai előtt is „babának” vagy bármi olyannak hív, aminek otthon szokott. Egyértelmű, hogy büszkén „mutogat”. A teljes elismerés viszont az, amikor nem csak becézget, de néha odahajol egy csókra, vagy amikor piát hoz, hátulról átölel.

Oh igen, a hátulról átölelés…imádom! Ez az én kis burkom, ahol biztonságban érzem magam, bárhol, bármikor! A másik ilyen a homlokpuszi… ha másokat így látok, rendesen a szívemhez kapom a kezem és áhítozva sóhajtozom.

Érdekli minden, ami számodra fontos

Szívügyén viseli a sorsodat, tehát amikor jó Instagram fotóra van szükséged, kész fotográfussá avanzsál át. 😀 Tudod, nem az a fajta, akit ha megkérsz, hogy csináljon rólad egy képet, már akkor lenyomja a gombot, amikor még csak a hajadat igazgatod, majd visszalöki, hogy tessék… Tudja, melyik póz áll előnyösen, milyen magasságból fotózzon, sőt, ha kikéred a véleményét a ruháddal kapcsolatban, a „jó ez”-en kívül mást is tud mondani.

Viccet félretéve, tényleg jó olyan emberrel együtt élni, aki nem alszik el, miközben elmesélem neki, miért öltöztem Victoria Beckhamnek – „Posh Spice”-nak minden egyes farsangi bálon az óvodában.

Megsebesült katona

Igaz, ez nem tudatos cselekvés a fiúk részéről, de ha véletlenül valami baja esik a szerelmemnek, azonnal átmegyek anyatigrisbe! Elvágta az ujját miközben nekem akarta kinyitni a konzervet? Kész, a hősök köztünk élnek! Harci sérültként ápolom le a bibis kezét, miközben a fejét simogatva puszilgatom. Ez a férfi a testi épségét kockáztatta értem, értitek?

Szóval nem probléma, ha valahol fáj, vagy néha ti is segítségre szorultok. Maximum ciciket kaptok az arcotokba, miközben szorosan magunkhoz ölelünk titeket! 😉

Elsőre ezek jutottak az eszembe, de biztosan van még millió dolog, amit fel tudnék sorolni. Csak a barátnőim kellenének hozzá, meg közénk bedobva egy erősebb vodka, háttérben némi Whitney Houstonnal…

Tetszettek a gondolataim? Oszd meg! :)
 • 50
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  
 •  
 •  
 •  
  50
  Shares

Hozzászólások

2018-02-02T21:02:51+02:00 2018. 02. 02.|Egyéb, Kapcsolatok|